• Hem
  • Artiklar
  • Nyheter
  • Deals in Joomla - hitta rabatter på tillägg

Deals in Joomla - hitta rabatter på tillägg

uk
Hej Parth, förra gången vi pratade, var du i farten att uppgradera SocialAds och JBolo - nu har du en ny hemsida på gång. Kan du berätta om den?

Japp .. En massa har hänt och BTW, ytterligare en runda av coola versioner av SocialAds, Invitex & J! MailAlerts är bara några veckor bort!

Huvudsyftet med sidan är att få ut de bästa erbjudandena för Joomla, ut till communityt. Sidan är till både för Joomla användarna men också utvecklarna. Utvecklare av tillägg letar efter sätt att nå ut till den stora basen av Joomla användare men det är ganska tufft att hitta sig ut till alla. Vi gör en hel del gemensamma kampanjer med partners, annonser, affiliates och diverse för att nå användarbas. Men det är svårt att nå till alla. När jag fick ett mail från en kvinna som klagade över att hon just hade missat en riktig bra affär på på vår sida, eftersom hon inte visste om det, tänkte jag att det måste finnas sätt för användare att enkelt få uppdateringar om sådana möjligheter.

Det var då idén om DealsInJoomla föddes .. Vi vill göra det enkelt för utvecklare av tillägg att marknadsföra sina tillägg och istället lägga mer tid på utveckling, än att oroa dig för hur de ska marknadsföra dom .. Det kommer att bli mycket lättare att samarbeta tillsammansgällande marknadsföring och nå ut snabbt till en stor användarbas, snarare än att alltid försöka nå ut till våra enskilda kunder. Tanken med sidan är att utgöra en plats där du kan samarbeta med alla utvecklare av tillägg  (och med funktioner som vi håller på och bygger, även göra vissa gemensamma kampanjer).

Hur det kommer att fungera, iallafall  till en början, är att vi vill att alla utvecklare av tillägg ska lägga upp sina specialerbjudanden/ kuponger/rabatter på hemsidan. Rabatterna ska endast vara tillgängliga för inloggade användare. Vi kommer att ha många fler funktioner som hjälper utvecklare av tillägg att samarbeta kring marknadsföring. För slutanvändarna ska vi se till att vi få de lägsta och de bästa Joomla erbjudanden. Du ska få de bästa erbjudanden.

Plus att vi ska ha enkla sätt för Joomla Day arrangörer att ansöka om sponsring, erbjudanden mm. Det blir superlätt att nå utvecklare av tillägg..

När tror du att sidan kommer att lanseras?

Vi räknar med att lansera i augusti .. För närvarande håller vi pratar med en massa utvecklare att delta i vårt lanseringserbjudande, som lovar att bli den största samlingen Joomla-erbjudanden någonsin. Så om du vill ta del av detta, se till att du gör redan nu registrerar dig på sidan.

Stora företag som Spotfiy har stora problem att flytta användare från gratis produkter till premium (användare förväntar sig att produkterna ska vara gratis), upplever ni samma problem?

Tja, vi har en bra balans av fri- och betalprodukter. Vi har funnit om vi gör ett bra tillägg, är folk villiga att spendera .. Vi måste ge dom god valuta för sina pengar. Vi har gjort tillägg ett tag nu och vi har nu över 50 gratis tillägg på våra sidor http://tekdi.net & http://techjoomla.com. Det är communityn som ger support för dessa produkrer .. När vi sedan gjorde några betaltillägg, kan vi nu avsätta ett dedikerat team för att utveckla nya produkter och supporta dom.

Hur arbetar ni  för att nå slutanvändarna i syfte att sälja premium produkter?

Vi har en många följare på Twitter, JED hjälper förstås .. Vi gör också en hel del gemensamma kampanjer med partners och en del bloggande .. Med DealsInJoomla hoppas vi kunna minska denna belastning lite och låt sidan göra jobbet både för utvecklare och användare!

dealsinjoomla

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet

Skriv dina kommentarer

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Bilagor (0 / 3)
Share Your Location

www.joomlasverige.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used
under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Oderland – som ett webbhotell, men bra!

logo2014 copy