• Hem
  • Artiklar
  • Nyheter
  • Snabba frågor Tristan St Germain

Snabba frågor Tristan St Germain

uk

Hej Tristan, kan du berätta om dig själv?
Jag har arbetat med Joomla sedan 1.0 versionen. Innan jag började utveckla tillägg byggde jag hemsidor och höll i Joomla-kurser i Frankrike. Under kurserna upptäckte jag funktioner som saknades i Joomla och även att det fanns funktioner som inte var direkt användarvänliga, så tillsammans med partner bestämde vi oss 2011 att skapa våra egna komponenter. Jag älskar Joomla eftersom det är ett kraftfullt verktyg men samtidigt greppbart för våra kunder, om du bygger din hemsida på ett smart sätt med bra tillägg. Vi startade JoomUnited i 2012 och nu arbetar jag fulltid på företaget. Jag lever i södra Frankrike, nära Perpignan.

Företaget JoomUnited administreras från USA. Hela företaget består av 12 personer. Utvecklingsgruppen är främst baserat i Vietnam (6 utvecklare), en i Indien. Vi erbjuder tillägg både för Joomla och WordPress (50/50), vi har tillägg som är gratis och vi har dom som kostar pengar.

tristan st germain joomunited

Kan du berätta om ert tillägg My Maps location?
Ja, My Maps location är ett tillägg som vanligtvis kallas "store locator" (hitta en affär) men tillägget kan användas för att hitta nästan allt, affärer, restauranger, återförsäljare... det är upp till dig!
Du har flera alternativ för att hitta närliggande platser. Du kan använda "Upptäck plats" eller filter som taggar, kategorier, platsnamn och regioner. Detta tillägget är vår bästsäljare för Joomla.

I en kommande version har vi inkluderat ytterliggare två teman som gör sökprocessen enklare. En slutgiltig version kommer snart. Du kan förhandsgranska dom här:
Tema 1: http://www.demo-joomunited.com/my-maps-location/search-full-width-theme
Tema 2: http://www.demo-joomunited.com/my-maps-location/search-sidebar-theme

Kommer du närvara på Joomla! World Conference?
Jag kommer personligen inte närvara på JWC eftersom vi har varit på flera Joomla-evenemang i år men även också för WordPress. Utvecklaren för My Maps location (Guanio) kommer att närvara eftersom han är baserad i Indien.

JoomUniteds hemsida hittar du här - som läsare på JoomlaSverige får du 20% rabatt på alla medlemskap med koden: SWEUP-JU

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet

Skriv dina kommentarer

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Bilagor (0 / 3)
Share Your Location

www.joomlasverige.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used
under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Oderland – som ett webbhotell, men bra!

logo2014 copy