• Hem
  • Artiklar
  • Nyheter
  • EasySocial - det finns en ny sheriff i stan

EasySocial - det finns en ny sheriff i stan

uk
För några dagar sedan hade jag en sådan där dag, man kollade igenom Twitter-flödet och fick en ”Wow-känsla”. Stackideas skulle släppa EasySocial. Detta var något som jag personligen hade hoppats på under en längre tid. Vi frågade Andrew Rogers på Stackideas om EasySocial.

easy social

Vad gör EasySocial så speciell?
Vi tror på att förenkla verktygen som människor använder för att kommunicera online. Syftet med EasySocial är att förebygga de problem som uppstår när man skapar communitys, utan att behöva oroa sig för deras potentiella tillväxt. Sidadministratörer kan hantera communitys på ett effektivt sätt om verktygen är enkla att använda och problemfria. Vi är övertygade om att EasySocial är marknadsledande då vi kombinerar våra andra sociala samarbetsverktyg som grupp-blogg och forum för att skapa det ideala ekosystemet för användare och   sidadministratörer, att kunna kommunicera på effektivt sätt.

Varför valda Stackideas att utveckla EasySocial?
Det var ett projekt som vi åsidosatt under en lång tid men som vi alltid velat göra sedan StackIdeas startade. Vi var tvungna att vänta med EasySocial och rikta vår energi på att bygga och ge support mot våra andra produkter EasyBlog, EasyDiscuss och Komento. Under tiden har våra användare fortlöpande stöttat oss att utveckla EasySocial och nu tyckte vi att tajmingen stämde för att bygga ett bättre socialt nätverksverktyg för dom. Våra användare har haft problem med andra sociala nätverksverktyg och de såg att vi kunde göra en alternativ lösning baserad på deras värdefulla återkoppling. Så här är vi nu, på väg att släppa det bästa sociala nätverksverktyget för Joomla! Beta-versionen kommer släppas inom de närmsta veckorna och om du vill ta del av denna, anmäl ditt intresse genom att klicka på bilden här.

easy social from stackideas

 

Kommentarer (1)

Bara att hålla med, vi har fått en ny sheriff.

  Bilagor
Behörighet saknas att se bilagor
 
There are no comments posted here yet

Skriv dina kommentarer

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Bilagor (0 / 3)
Share Your Location

www.joomlasverige.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used
under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Oderland – som ett webbhotell, men bra!

logo2014 copy