• Hem
  • Artiklar
  • Nyheter
  • Snabba frågor till Barnaby Dixon

Snabba frågor till Barnaby Dixon

uk
Berätta om dig och ditt företag

Jag är en PHP 5,3 Zend Certified Engineer och har skrivit kod professionellt i över 10 år. Jag arbetar nu nästan uteslutande för företagets (PHP Web Design) kunder i Storbritannien, men jag kodar också för system som Joomla på min fritid, och tar även på mig ytterligare frilans kontrakt när det går.

Vad är HTML 2 Articles?

HTML 2 Articles är en Joomla komponent som jag utvecklat för att ta existerande HTML-sidor och ladda upp dem direkt till Joomla. När HTML-filerna laddas upp valideras HTML, man kan överföra bilder, konvertera kodning till UTF-8 och även eventuellt ta bort vissa element som klasser.

Varför har du valt att utveckla för Joomla?

Joomla används av flera av mina klienter, och det var en naturlig utveckling från att utveckla Joomla komponenter för mina klienter, till att utveckla komponenter till hela Joomla communityn. Jag tycker att det är mycket givande att utveckla för Joomla, gemenskapen är fantastisk

Vad har du annars på G?

Jag håller för närvarande på att utveckla en ny Joomla plugin som heter YouTube 2 Articles. När en specifik användare laddar upp en ny video på YouTube skapas automatiskt en ny artikel med den inbyggda YouTube-videon - beskrivning, nyckelord och titel genereras samtidigt. Jag hoppas att denna plugin släpps i slutet av juni!

Du finner HTML 2 Articles här

barnabydixonphp

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet

Skriv dina kommentarer

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Bilagor (0 / 3)
Share Your Location

www.joomlasverige.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used
under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Oderland – som ett webbhotell, men bra!

logo2014 copy