• Hem
  • Artiklar
  • Nyheter
  • Jcomments snart klar för Joomla 1.6

Jcomments snart klar för Joomla 1.6

Vi är många som använder JComments för att hantera kommentarer på hemsidor. Än så länge finns JComments endast för 1.5 men på deras forum går det att läsa att 1.6-versionen är i RC - dvs sista stadiet innan stable/stabil version. Dock så kör utvecklarna intern testning av RC-versionen, det är först i nästa, den slutliga versionen, som användarna kan ladda ner 1.6- versionen.

Det är både på gott och ont att man väntar med att släppa 1.6-versionen först när den är stable. Om man låter andra användare testa RC-versionen så är möjlighet större att upptäcka buggar. Nackdelen är att många användare förväntar sig att en RC-versionen ska vara mer eller mindre stabil och gnäller högt om eventuella buggar.

Vi hoppas att 1.6 versionen släpps snart, vi kommer trorligtvis använda den på vår sida. Det är inte sagt något om nya funktioner. Det hade varit fint med integrerade Facebook kommentarer och login genom Twitter/Facebook.

JComments för Joomla 1.5 hittar du här

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet

Skriv dina kommentarer

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Bilagor (0 / 3)
Share Your Location

www.joomlasverige.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used
under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Oderland – som ett webbhotell, men bra!

logo2014 copy