• Hem
  • Artiklar
  • Nyheter
  • Snabba frågor till Andrew Rogers

Snabba frågor till Andrew Rogers

uk
Berätta om Stackideas - vilka är ni?

Vi är ett litet team på 8 personer med en lika blandning av designers och utvecklare, alla med olika bakgrunder från hela Sydostasien. Jag är ansvarig för utvecklingen av alla våra komponenter och inte att förglömma alla aspekter av företaget som att anordna vårt kontors möbler.

Ni tillhandahåller det uppskattade tilläget EasyBlog - varför tror du att EasyBlog är så populär?

Förmodligen beror det på att EasyBlog, som namnet antyder, är lätt att använda och man kan börja blogga i en handvändning. Det är vår policy att göra mjukvaran enkel att använda, eftersom inte det inte bara  gör att fler användare kan hantera den, men också att det ger fler intäkter för oss. Inte att förglömma, vi ägnar mycket av vår tid till att svara på frågor som kommer upp, på kortast möjliga tid.

På er webbplats erbjuder ni 30 dagars återköp för kunder som inte är nöjda med er produkter, det är inte så vanligt att nedladdningsbara produkter har återköp - hur har denna policy fungerat för er?

Det var ett svårt beslut för oss, men vi satte oss i kundernas skor, vi skulle inte köpa en produkt om det fanns en viss känsla av osäkerhet. Vi började använda denna policy för bara en månad sedan och hittills litar våra kunder på oss. Kanske de känner sig bekväma med att handla på vår webbplats och att våra produkter håller vad de lovar.

Stackideas finns på både Twitter och Facebook - hur arbetar ni med social marknadsföring?

Vi förlitade oss inte enbart på dessa sociala nätverk när vi började. Vi undersöker nu och under de kommande månaderna, hur social marknadsföring kan öka våra intäkter. Bortsett från detta, kommer dessa kanaler skildra den "mänskliga" sidan av StackIdeas, där vi engagerar och interagerar med våra kunder och även samlar in feedback från dem.

Vad kommer vi se från Stackideas under detta år?

Vi är mitt uppe i att komma med ett nytt stort tillägg som vi tror kommer att förbättra vårt sätt att kommunicera på nätet. Vi kommer också att hålla våra befintliga komponenter som EasyBlog, EasyDiscuss och SectionEx uppdaterade. Så, ja, vi kommer hålla våra fingrar limmade till våra tangentbord för återstoden av 2011.

StackIdeas_Logo_small

Du får 15 % rabatt på Stackideas produkter med följande kod (Gäller tom 110530):

STACKIDEAS15Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet

Skriv dina kommentarer

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Bilagor (0 / 3)
Share Your Location

www.joomlasverige.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used
under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Oderland – som ett webbhotell, men bra!

logo2014 copy