• Hem
  • Artiklar
  • Nyheter
  • Snabba frågor till Alexandru Lamba

Snabba frågor till Alexandru Lamba

uk
Hej Alexandru Lamba - hur är läget med er på RS Joomla?

Jättebra! Vi har en hel del grejer på gång. I februari anslöt sig en designer och en programmerare, och vi fokuserar nu på nya projekt, såsom Joomla! mallar och en revolutionärt tillägg för att hantera dessa teman. Det finns mycket arbete att göra, men vi har väldigt kul under tiden.

RS Joomla har ju en massa av tillägg för Joomla - är det svårt att underhålla allihop?

Att göra-listan för våra tillägg är alltid full. Men eftersom vi har en hel del kunder som använder dem, har det ett pris. Folk frågar alltid om nya funktioner och vi försöker tillgodose dem så snabbt som möjligt. Det fina är att våra produkter nu har nått en nivå av mognad som täcker de flesta av kundens behov.

Hur kände ni er när Joomla 1.6 kom, utifrån ett utvecklare perspektiv - var det svårt att anpassa tilläggen för 1.6 versionen?

Vi har utvecklat våra tillägg efter Joomla! MVC och det hjälpte oss verkligen när vi gjorde dom 1.6 kompatibla. Det tog en månad eller så, men det var inte så svårt.

Hur kommer det sig att ni valde att utveckla för Joomla?

Tillbaka i tiden, 2007, skapade jag hemsidor med hjälp av Mambo och Joomla! och jag hade alltid svårt att göra dem på grund av bristen på tillägg. Så jag började göra de tillägg som jag behövde och sakta började dela dem med Joomla! communityn.

Vad kommer vi se från RS Joomla under detta år?

Nästa sak som ni kommer att märka av är en trevligare hemsida som förhoppningsvis är mer lätt navigerad. Vi har också börjat arbeta på Joomla! teman och förhoppningsvis de kommande månaderna kommer vi att släppa dom.

Det bästa är förmodligen det revolutionära tillägg som låter dig hantera dessa mallar som borde göra det lättare för användarna att ändra dem.

Vi arbetar också på ett nytt gränssnitt för RSForm! Pro, som jag är säker på att du kommer att tycka om.

Kommentarer (0)

There are no comments posted here yet

Skriv dina kommentarer

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Bilagor (0 / 3)
Share Your Location

www.joomlasverige.se is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used
under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Oderland – som ett webbhotell, men bra!

logo2014 copy